Save me from your beauty
|
01 Jan 2013, 00:31
|||
|
|||
Continua sa stea langa baiat pentru ca o incalzea la maini si i se parea chiar foarte dragut din partea sa. Iubea acest lucru, sa fie langa oameni draguti si simpatici asa cum este si baiatul in acest moment. Se pare ca nu mergeau vrajile asa ca fata incepu sa fie cam agitata. Cand Jimmy pleca de langa ea, aceasta isi puse mainile in cap. Nu ii venea sa creada asa ceva, inca nu isi dadeau seama pe unde naiba sa o i-a si erau cam prinsi in padurea aceea nebuna. Un oftat ii iesii printre buze iar dupa merse mai in fata, gandindu-se la ceea ce zicea baiatul. In acest timp, piciorul i se prinse de o creanga s aceasta cazu dar putin.
-Ehhh hai sa mergem pe undeva. Am cazut in partea asta,mergem dupa cazatura mea? Stii ar putea fi un lucru bun. Adica nici nu stiu cum sa iti raspund la intrebare. Ti-a raspuns cineva. Eu vreau undeva la caldura si as merge oriunde numai pentru a ajunse. Stii ca se spune ca nu vei gasii niciodata ceva ce cauti cu cea mai mare dorinta, spuse ea chicotind incet. Se uita la baiat si il prinse de mana incepand sa mearga spre o directie careia ii placea ei. Asta dorea asta si pana la urma daca nu era bine, ne puteam intoarce imediat. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Beauty and the beast | Klaus Lovel | 6 | 2,861 |
21 Dec 2012, 12:31 Last Post: Klaus Lovel |