|
01 Jan 2013, 19:59
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
Freyja zambi. Neah, Victor era prea obsedat pentru acel asa-numit vis pentru a-l face sadevina realitate. Era sigura de asta, insa nu avea acum chef sa discute cu Hawkeye despre asta. Desi nu putea sa nege ca i-ar fi placut sa-l barfeasca pe Victor, dar nu din rautate ci dintr-o curiozitate nevinovata de a sti mai multe despre ce cred oamenii despre el.
"Este un om nesuferit, foarte nesuferit. Mai ales cand il deranjezi." mormai ea enervata, intorcandu-se la celelalte lucruri pe care le inspectau.
I-ar fi placut ca Victor sa ii dea mai multa atentie, insa cum deja ii spusese si lui, aceasta schimbare era destul de diferita pentru el si inca mai trebuia sa se adapteze. Trebuia sa-l ia incet, fara sa-l grabeasca, altfel poate ca-l pierdea de tot, si nu dorea acest lucru.
OOC: nu-ti garantez ca o sa primesti raspunsul urmator foarte repede, avand in vedere lipsa mea de inspiratie 
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|