A unexpected events
|
02 Jan 2013, 13:08
|||
|
|||
Nu ii placea deloc starea fantomei dar nu avea ce face in aceasta privinta daca el nu a vrut sa il ajutam cu nimic asta este. Cand baiatul aduse ideea de a pleca de acolo, a dat afirmativ din cap pentru ca ii suradea ideea de a pleca din acel loc.Nici nu apuca sa faca un pas ca o fantoma il batu pe umar pe James si ii spuse ca Peeves vrea sa stea de vorba tocmai cu ei, cei pe care i-a indepartat mai devreme cand a vrut sa ii ajute. Se uita la James si dadu in sens negativ din cap.
- James nu mi se pare o idee asa de buna. Nu stiu dar este prea ciudat tot ceea ce se intampla. Ma devreme ne-am dus sa il ajutam si nu a dorit iar acum ne cheama inpoi?Este cam ciudat si sunt cam suspicioasa. Nu se stie ce planuri au fantomele astea. Ce vrei sa facem?, intreba aceasta uitandu-se suspicioasa la baiat. In fantome nu prea puteai avea incredere niciodata. De asta era foarte sigura si invatase acest lucru foarte repede de cand il intalnise pe James. Tocmai el ii spusese ca nu poate avea incredere in Peeves iar modul lui de a actiona o facea pe fata sa aiba mari suspiciuni in privinta actiunilor pe care doreau si aveau sa le faca.Continua sa se uite la baiat, asteptand un raspuns de la aceasta iar dupa sa treaca la treaba. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|