|
02 Jan 2013, 13:16
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Asculta cu atentie schimbul de replici dintre Will si Melanie, apoi isi concentra toata atentia cateva momente pe fata, ii se parea de treaba, insa era sigura ca avea sa o cunoasca pe parcurs, simtea ca nu aveau sa plece de acolo prea repede. Isi intoarse privirea catre Hawk chicotind, rasul ei semana cu al mamei si de cele mai multe ori rudele care o intalneau ii spuneau asta, insa putea sa spuna ca era mandra, mostenise ceva de la mama ei.
-Nu chiar, asta si plimbarile nocturne. Spuse ea catre soimean, care avea dreptate. Mereu necazurile se tinusera lant de ea, dar nu o impiedicasera sa-si traiasca viata, cine o accepta o accepta cu defecte sau fara. O gaura de proportii mari se forma in mijlocul lacului, ceea ce o duse cu gandul la un topogan, din nou un topogan. Isi aduse aminte brusc ca ultima data tot de un topogan daduse cu Colin, iar acum..din nou. Isi intoarse privirile spre cei trei, iar ea acum avea nevoie de actiune, poate ca avea sa se mustre pentru asta mai tarziu, insa gaura se transforma intr-un topogan de gheata, iar ea zambi. Isi puse bagheta la spatele blugilor si spuse:
- Eu prima. Nu le lasa timp sa vorbeasca si se puse cu fundul la capatul acelui topogan lasandu-se sa alunece in gaura aceea, simtind de la viteza mare cum parul ii zbura in toate partile.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|