chasing a rumor
|
05 Jan 2013, 01:09
|||
|
|||
Chuck incepu sa rada cu pofta la raspunsurile Ninei, lasandu-se pe spatarul scaunului si in voia hohotelor de ras care punea stapanire pe el si mai ales pe umerii lui, care saltau din cauza rasului.
La un moment dat, aproape oprindu-se din ras spune: "Ai tu..vaga impresie..ca mi-i frica mie de o bagheta? Crezi ca eu n-am una sau cum? Alta intrebare: cine e cel mai bun duelist al scolii?" Nimeni care scosese bagheta la el, nimeni nu il invinse in ultimii doua ani, in plus de asta, deobicei fete nu il atacau in felul acesta, sigur gaseau ele alte feluri, mai putin violente. Era foarte priceput la dueluri, castigasera de nu stiu cate ori si deja isi formase un renume din cauza asta si a vajthatului. Ii placea..iar cand un lucru sau o persoana reprezenta un interes pentru el, atunci se zbatea mult ca sa ajunga unde vroia. Era probabil o calitate care nu il va parasi vreodata, indiferent de circumstante. "Eu nu inteleg unde tot bati, Nina scumpo..Adica vad ca te toti invarti in jurul subiectului meu. Ideea e ca daca iti doresti chiar asa de tare sa pui manape mine, sunt la nici un metru fata de tine, te rog, fii invitata mea si pune mana pe mine, eu nu ma supar." Ii facu cu ochiul scurt, insa de data asta nu mai replicase nimic, lasand-o si pe ea in pace si si acel subiect. "O sa ma apreciezi tu candva!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|