A unexpected events
|
06 Jan 2013, 01:18
|||
|
|||
Fantoma devenea din ce in ce mai trista si nu ii mai dorea niciun fel de ajutor. Se pare ca James si Irine aveau mari probleme. Cum putea sa nu aiba nicio idee? De obicei era cea mai activa si stia ce sa faca, amuza lumea dar acum era blocata si nu avea idei. Cand James cerea ajutor, ramase blocata si se uita ca "proasta" la el. Nu avea niciodata, absolut nicio idee. Se duse langa Peeves si se puse jos pe podea in timp ce se uita la el. Fantoma se uita ciudat la ea iar dupa la James. Ce credea fantoma despre ea oare?
- Hey Peeves. Poate nu ma stii dar eu sunt Irine. Am inceput cu scoala de ceva timp. Sunt deabia anul 2 ca si James. Deci.... ca sa trec la subiect si sa nu te plictisesc. Hai sa ne jucam. Te va amuza mai rau, spuse aceasta zambii Se uita la fantoma iar dupa zambii dragut. Ce putea fi in mintea ei? Doar sa vorbeasca cu fantoma si sper ca asta va ajjuta la ceva. - Stiu ca esti suparat. Inteleg in ce situatie esti pus dar putem vorbii cu profesorii. Dar stii.. cand esti suparat nu trebuie sa stea cineva pe capul tau si sa te faca sa razi. Cel mai bine este cand stai cu niste persoane apropriate si le zici ce ai pe suflet. Te vei simtii mai liber iar dupa ce iti mai trece putem sa zicem povesti amuzante, ce ni s-a intampla noua. O sa iti placa si macar incearca pentru mine te rog, spuse aceasta zambind dragut De obicei era bine sa discuti si stia ca asta o ajuta si pe ea. Spera ca va fi bine in acest moment si sa ajute fantoma in acel moment. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|