|
08 Jan 2013, 00:24
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Era oarecum surprins de tonul Freyjei. Intotdeauna i se paruse ca era o fata mica, timida si la locul ei, poate mult prea lipsita de tupeul si de forta de a-si impune propria opinie. Acum, insa, i se dovedea contrariul. Presupuse ca nu trebuia sa se gaseasca prea uimit.
Clipi des, iar privirea i se pierdu in departare atunci cand ii auzi intrebarea. Cum reauseau fetele sa faca asta? Nu intalnise nici macar una care sa nu-i puna o intrebare ce-l bloca. El niciodata nu reausea sa blocheze pe cineva, decat daca vorbea fara predicate si fara subiecte, dar asta nu se lua in calcul.
Zambi stramb, poate usor crispat. Avea vreo prietena? Pai da. Din foarte multe puncte de vedere. Sincer, totul depindea de conotatie.
" Lucrurile sunt... umm... complicate. Daca te referi in sensul de amici, da, am multe prietene chiar. Daca te referi intr-un sens mai profund... Complicat. Pentru ca mie imi place de cineva, persoana respectiva e posibil sa ma placa, insa, intre timp, s-a trezit altcineva sa-mi faca declaratii de dragoste. Iar acum e pur si simplu ciudat. Nu baietii sunt aia care ar trebui sa ingenuncheze si sa cante serenade sub balcon?"
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|