|
08 Jan 2013, 10:04
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Incerca sa-si gaseasca preocupare cu o ceasca ce parea sa fie facuta din lemn, numai pentru a nu intalni privirea Freyjei.
" Ba da. E o fata cum-se-cade, cu o oarecare inclinatie pentru probleme, insa e o fire placuta. Doar ca... Cred ca nici eu nu stiu" marturisi sincer.
Uneori avea senzatia ca i-ar fi mai bine daca ar ramane singur ca o cucuvea. Poate ar fi o idee sa se calugareasca sau sa se duca sa traiasca intr-un varf de munte, alaturi de trei gaini si o capra.
" Iar de chestia cu a face fata... Crede-ma cand iti spun ca uneori imi doresc sa ma calce in picioare o cireada de centauri"
Zambi, insa gandul era cat se poate de serios. Cand venea vorba de viata amoroasa, era de doua ori mai inpiedicat decat in situatiile de zi cu zi. Nu stia cum sa actioneze si avea senzatia constanta ca merge pe un fir foarte subtire deasupra unei prapastii.
Se uita la fata si se facu mic sub privirea ei -ma rog, cat de mic se putea face unul de inaltimea lui. Insa mintea sa tot o lua la goana, gandind si calculand problema.
" Ai incercat sa trageti linie? Gen', sa spuneti fiecare ce asteptati de la celalalt. Sa gasiti punctul comun care v-ar multumi. Eventual, sa faceti un mic compromis"
Se simtea ca un derbedeu pentru ca i se parea ca se cam amesteca acolo unde nu-i fierbe oala. Insa urmari reactia Viperinei, cautand semne de disconfort.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|