|
09 Jan 2013, 11:21
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
Ii auzi raspunsul la fel de balbait ca intrebarea sa, si se ridica brusc, pana atunci stand putin aplecata spre raft. Se uita lung la o fantoma care parea destul de tanara, intrebandu-se cum naiba ajunsese sa fie omorata la o varsta asa de frageda. Insa in zilele alea, orice se putea intampla, si mai ales o crima asupra unui copil. Ceea ce pe ea o lasa putin rece, caci nu putea spune ca era o mara admiratoare a copiilor, insa undeva in adancul ei, stia ca o durea. Chiar si putin, conta.
"Stii, la fel...Pe aici. Ore...teme, treaba."
Nu mai stiu ce sa spuna si se opri, fiind constienta de penibilitatea situatiei. Mai inainte totul a decurs atat de bine si de relaxant, iar acum se incordase totul dintr-o data. Blestemata fie ziua in care fusese investita cu sentimente!
Spera doar ca Hawkeye sa nu fie chiar atat de inteligent incat sa isi dea seama de asta, insa ceva ii spunea ca banuia, chiar daca vag. Isi musca buzele si continua sa-i evite privirea.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|