|
09 Jan 2013, 15:20
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
Freyja nu spuse nimic, pentru ca nu stia ce anume ar fi putut spune. Ii parea rau ca Hawkeye pierduse pe cineva drag, insa nu ii putea impartasi sentimentele. Ea nu pierduse niciodata nici o persoana apropiata, si nu stia cum ar trebui sa te simti. Nu stia daca asta era o binecuvantare, totusi, caci atunci cand se va intampla, ii va fi mai greu. Totusi, el spuse ca a disparut, deci nu stia sigur daca acea persoana e moarta. Iar Kurt disparuse, iar in aceasta privinta stia cum se simtea. Insa deja se amestecase prea mult in asta, asa ca lasa aceste ganduri deoparte.
"E un loc minunat, cum am mai spus, insa am sa vin altadata", spuse ea, intorcandu-se.
"Atunci cand voi putea fi singura si voi putea sa analizez totul in liniste"
Avu impresia ca il jignise pe Colin si se enerva. De ce spunea mereu numai lucruri tampite?
"Adica...nu ca m-ai deranja...sau...dar stii tu", replica viperina, incercand sa dreaga ceea ce spusese, desi avea impresia ca inrautatise totul.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|