|
09 Jan 2013, 23:03
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
Freyja dadu din cap, rasufland usurata cand Colin o lua inaintea ei. In acest fel nu putea sa-i vada fata devenita iar rosie sau sa-i auda bataile inimii cand o batuse pe umar. Si-ar fi petrecut toata dupa-amiaza cu el, daca acesta nu ar fi inceput s-o considere o bataie de cap sacaitoare. Insa nu stia cum anume sa-i spuna ce vroia, pentru ca nici ea nu stia prea bine ce anume vroia.
"Ai fost sau ai facut vreodata ceva de care te-ai temut pentru ca lumea te-ar considera o ciudatenie?"intreba, insa vocea sa suna falsa si prea taioasa in tacerea deplina ce se asternuse, intrerupta doar din cand in cand de sunetul pasilor lor.
"Adica...nu e chiar vina mea. Eu ma consider speciala, insa multe persoane ar crede ca sunt o ciudatenie a naturii."
Se opri brusc, punand o mana pe umarul lui Colin pentru a-l opri. Ar fi vrut sa gaseasca mai usor o cale de a-i impartasi secretul sau. Nu ii pasa daca va rade de ea sau daca o va ocoli. Trebuia sa spuna cuiva, si cui mai bine decat celui pe care il placea si in ochii caruia vroia sa creasca?
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|