Save me from your beauty
|
10 Jan 2013, 19:24
|||
|
|||
Caldura pe care focul o emana, o facea sa se simta mult mai bine decat era inainte in zapada si in frig. Zambii slab, uitandu-se la focul de langa ea iar cand il auzi pe baiat ca vorbeste, isi indrepta privirea spre el, fiind foarte atenta la cuvintele pe care baiatul le spuse. Zambii slab cand il auzii.
- Nu mi-ai zis dar multumesc mult. Ma rog daca trebuie sa il iau un copliment dar daca este intr-un mod negativist nu cred ca as avea ce sa spun. Nu ma voi lua la cearta sau la bataie cu tine so..., spuse aceasta intorcandu-si privirea spre baiat. Se simtii analizata dar nu stia ce putea sa faca in acest loc iar dupa cateva minute auzii o mica poezie. Cand o auzi,o culoare rosiatica ii aparu in obraji iar ochii i se marira incepand sa isi intoarca privirea spre el. -Ce mini-poezie de dragoste as putea spune. Este foarte frumoasa, nu mi-am dat seama ca esti poet. Oricum esti foarte dragut si iubita ta cred ca este foarte rasfatata de catre poemele tale, spuse aceasta zambind dulce catre el Se gandii mai bine la ceea ce putea face in acest moment. Oare un vom dormi?? Pe jos nu cred ca era un loc confortabil cald si minunat. Poate avea baiatul niste idei pentru ca ea avea un mare gol cand venea vorba despre asta. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Beauty and the beast | Klaus Lovel | 6 | 2,858 |
21 Dec 2012, 12:31 Last Post: Klaus Lovel |