|
11 Jan 2013, 16:31
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
Freyja inghiti nodul pe care il avea in gand dupa ce terminase de vorbit, si astepta reactia lui Colin. Acum sigur avea sa rada de ea, sa se ingrozeasca sau mai rau...sa spuna tuturor secretul ei, ceea ce era de neconceput pentru ea. Insa reactia lui fu diferita de cea pe care o astepta ea, si asta o surprinse peste masura. Facu ochii mari, privindu-l neincrezatoare, dupa care rasufla usurata. Privindu-l in ochi, putea sa-si dea seama ca nu mintea, si ca era adevarat ceea ce spunea. Un imbold aproape c-o facu sa-l imbratiseze, insa se stapani, stiind ca asta ar fi dat totul peste cap.
Ba chiar zambi cand ii auzi sugestia, insa o pereche de aripi nu ar fi ajutat-o prea mult.
"Nu, asta nu ar fi rezolvat nimic. Tu nu stii ce am patit pana...pana anul trecut cand Kurt m-a...luat in familia lui. Toti radeau de mine si ma luau peste picior pentru ca am sange de Incuiati. Adica, asta stiau ei, dar nu puteam sa le spun. A fost groaznic"
Gandindu-se la anii de chin si calvar prin care trecuse, la nenumaratele insulte pe care le indurase atat timp, fara sa poata riposta sau sa gaseasca pe cineva care sa-i aline durerea, pe Freyja o pufni plansul, si se aseza pe o masa plina cu niste foi, fara sa-i pese prea mult de ele. Isi ingropa fata in maini, incercand sa se calmeze, insa o data ce lacrimile tasnira, ii era greu sa si le mai potoleasca.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|