A unexpected events
|
11 Jan 2013, 23:30
|||
|
|||
II auzi pe cei doi cum au devenit mai bucurosi cand au adus vorba de adevar sau provocare. Asculta ceea ce zice James iar cand intreba de jocuri am dat afirmativ din cap iar cand fantoma zambii si spuse de curajul nostru, in timp ce pe chip avea cel mai diabolic raset din lumea, Irine se bloca si se albii mai rau ca o fantoma.
- Ahhh, logic ca nu imi este frica. Adica eu....o soimeanca sa imi fie frica? Hai te rog, spuse aceasta incepand sa rada usor dar intr-un mod mai treatral. Se duse langa Jame si il prins de antibrat, ducandu-se din ce in ce mai aprope de el , vrand sa ii spuna ceva la ureche. - Mie chiar mi-e frica, spuse aceasta zambind fortat Il prinse de mana pe James si ii facu un semn fantomei iar dupa lua o sticla ce o gasii in camera si se pusera in semn de triunghi pentru a incepe jocul. Irine invartii sticla si pica la ea si la James. Se pare ca ea avea sa primeasca o provocare de la el sau poate sa o intrebe ceva. - Sa incepem usor. Deci voi alege adevar, spuse aceasta chicotind usor. Fantomei ii disparu usor fata trista de pe chip si aceasta fu inlocuita cu un zambet. Se pare ca pana la urma reusise. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|