Save me from your beauty
|
12 Jan 2013, 00:37
|||
|
|||
Il asculta cu atentie iar Irine se rezuma doar la un zambet micut. Asta ii placea, sa zambeasca chiar daca acum zambea putin cam slab, nu fortat dar nici zambetul ei unic care o facea sa radieze din plin. Statu si se gandii iar cand ii spuse ca nu are nicio prietena, aceasta isi duse privirea spre el putin mai mirata.
- Mi se pare cam ciudat ca cineva ca tine sa nu aiba o prietena. Orice fata s-ar indragostii de tine la cat de dragut esti si te comporti. Dar exista un motiv pentru care nu esti cu cineva. Poate au ele ceva impotriva, poate tu. Unii baieti sunt genul care stau o luna cu ea sau chiar mai putin iar dupa o lasa in timp ce o fata isi imagineaza o relatie durata. Dar totusi aceasta despartire dupa scurt timp nu este chiar ceva negativist. Adica...ma refer ca este prost dar totusi ii inteles si pe baieti. Poate ca nu simt iubirea si este normal dar totusi cand vor da de cineva pe care sa iubeasca, nu o vor mai parasii. Pur si simplu ar trebui sa iti asculti inima si sa incerci si imposibilul daca iubesti. Vei simtii asta si poate ca uneori tot ceea ce iti doresti este sub nasul tau precum se spune. Ehh si uite ca am dar in filozofii fara sa vreau, scuze ca am vorbit prea mult, spuse aceasta zambind dragut catre baiat. De multe ori dase preste situatii urate iar unele chiar frumoase sau peste persoane care nu vedeau ca persoana care ii iubeste, este chiar langa ei dar dupa finalul era unul foarte fericit. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Beauty and the beast | Klaus Lovel | 6 | 2,864 |
21 Dec 2012, 12:31 Last Post: Klaus Lovel |