|
12 Jan 2013, 20:58
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Zambi sa primeasca acordul. Mai degraba ii era ca va face ceva ce nu se cuvenea decat ii era teama ca il va musca vreun pui. Insa, orice piedica inlaturata, Hawk isi lasa usor mana si scarpina ceafa lui Yakkos. Nu-si amintea sa mai fi avut ocazia de a atinge un pui de dragon pana atunci. Solzii, desi se simteau duri sub atingerea lui, i se pareau incredibil de matasosi. Il amuza, deoarece botul scurt ii dadea un aspect deosebit. De parca Yakkos era micul agitat al grupului. Probabil era doar in imaginatia lui. Isi muta atentia asupra lui Sol'hor. Sau, mai degraba zis, aupra Sol'horei. Ce-i drept, culoarea solzilor ei era incredibila. Un sangeriu elegant. Hawkeye putea sa puna pariu ca va ajunge un dragon superb. Fluffly... El parea sa fie un dragon destul de comun, insa postura lui atragea atentia. Il vedea cu o personalitate mandra. Pentru o clipa, Hawkeye se intreba daca ce gandea chiar avea un temei sau erau doar inventii ale mintii lui obosite. Nu prea putea sa specifice. Prinse un drag nefiresc de ei. Nici macar de cel mai mic verisor al lui nu ii fusese drag cand era un bebelus ceva mai mare. De fapt, acum ca statea sa se gandeasca, oamenii erau hidosi cand erau mici.
Ah, scenariul asta i se parea cunoscut. Ridica usor din umeri.
" Sincer, daca m-ai fi intrebat acum doua saptami, probabil ti-as fi spus ca poate ma simt vinovat. Insa acum... Nu stiu. Pur si simplu o fac. Nu am incredere in oricine si de obicei mi-e foarte greu sa-mi schimb prima parere. Dar la tine presupun ca a fost ceva legat de energia din jurul tau. Si recunosc ca m-a intrigat micul joc cu argumente de la ora de Grija fata de Creaturile Magice, atunci cand vorbeam de dragoni. Esti un mister, Freyja. Nu ma refer la partea cu sangele sau ceva de genul asta. Ma refer la felul tau de a fi. Cum poate cineva care a trait atatea nedreptati sa continue sa iubeasca si sa mearga inainte?"
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|