A unexpected events
|
12 Jan 2013, 23:03
|||
|
|||
"Ei bine Peeves, aleg adevar", zise James hotarat, stiind ca daca ar fi ales provocare urma ceva urat din partea lui Peeves. Din nefericire soimeanul nici asa nu scapa prea ieftin.
"Adevar, eh?" intreba strigoiul amuzat. "Esti speriat de putina drama si actiune, nu? Bine daca asa sta treaba, hai ca am vazut ca ati inceput incet, o sa fac si eu asta. Hmm, baiete, James e adevarat ca ai facut cunostinta cu o debara de maturi, macar o data de cand ai venit la Hogwarts? Nu minti, fiindca eu stiu adevarul", zise Peeves un zambet malefic aparandu-i pe chip. James inrosi pe dinauntrul lui, insa stia foarte bine sa isi controleze culoarea fetei si vocea cand vroia, asa ca nu dadu semne cum ca ar fi stanjenit de intrebarea lui Peeves sau ceva de genul. "In primul rand Peeves, am ales adevar deaorece n-am incredere in provocarile tale. Ca sa iti raspund la intrebare, da am facut cunostiinta cu 2, insa n-am de gand sa iti zic si motivele, deoarece n-ai intrebat nimic de ele." Fata lui james se lumina, fiindca realiza ca reusi sa il pacaleasca pe Peeves intr-un mod elegant. "Propun sa continuam deci", zise James si roti sticla |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|