|
13 Jan 2013, 14:32
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Era gata sa faca o remarca despre posibila calugarie care il asteapta. Insa clipi des, prins in cuvintele sale. Zambi, iar incet-incet, incepu chiar sa rada. Se intampla ceva ciudat, deoarece ii venea putin mai greu decat de obicei sa se potoleasca. Chiar il vazu pe Fluffly ridicandu-si cu curiozitate capul spre Soimeanul brusc acaparat de rasete.
" Sa stii ca abia astept!" chicoti el. " Parca si vad cum toti o sa doreasca sa-mi faca statuie pentru ca mi-am folosit fierastraul magic ca sa... Hei! Stai o clipa!"
In sfarsit se prinse si el de ceea ce spusese Freyja. Se simtea tolomac, dar trecu repede cu vederea un astfel de detaliu. Realizarea si intelegerea nu facura decat sa starneasca un alt val de lalaituri.
" Dar nici nu vreau sa le iau banii! Vor fi fortati sa-mi dea"
Se incrunta amuzat spre ea, desi zambetul ala hawkeyesc era clar intiparit pe buze.
" Nu asa lucreaza un chirurg care se respecta, Freys" facu el, incercand sa imite un dezamagit. " Nici vorba. Un chirurg priceput angajeaza pe cineva sa ii jefuiasca pacientii. Stii, e ceva gen 'nu ma plati ca nu-i nevoie, dar plateste-ma daca vrei sa traiesti' "
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|