|
14 Jan 2013, 17:43
(This post was last modified: 14 Jan 2013, 18:05 by Calliope A. Dubois.)
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
I am nothing without you, because baby...you're the one for me
Calliope & Jason
![[Image: QzEPX.gif]](http://i.imgur.com/QzEPX.gif) - Isi privi roba care se murdarise si uitase sa o curete, asa ca o lasa pe marginea spatului in speranta ca avea sa se ocupe de ea mai tarziu. Isi lasa doar un hanorac negru pe ea si o perech de blugi, iar tenesii albi care o insoteau oriunde si-i gasi imediat. Parul blond si lung si-l lasa sa curga pe umeri exact ca o cascada si iesi din Turnul Ochilor de soim cat mai repede, avea nevoie de relaxare.
Cobora scarile castelului, insa in pas lent. Nu avea chef sa alerge, se simtea intr-un fel obosita dupa experienta de ieri cu Colin, ajunsese sa alerge ca o nebuna prin padure si prin incaperi, sa se catere in copaci si sa foloseasca si briceagul de care nu se atinsese niciodata. Insa se dovedise a fi folositor, si de aceea acum il purta oriunde cu ea.
Pasii o purtara pana in fata Camerei Necesitatii, acum trebuia doar sa se asigure ca nu era nimeni si putea sa faca ce voia ea. Isi lipi urechea de usa, nu auzi niciun zgomot asa ca isi imagina..o gradina, noaptea plina cu stele si luna care le veghea. Exact ce isi dorea, apasa pe clanta si intra inauntru, era prea..frumos ca sa fie adevarat.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|