|
15 Jan 2013, 21:35
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Zambi si il lasa pe Jason sa spuna tot, era curioasa in legatura cu el. Insa facu ochii mari cand afla ca o urmarise, in general nu multe persoane erau interesate de ea. Sau cel putin nu gaseau nimic interesant la ea, caci chiar nu era. Isi musca buza inferioara si apoi isi indrepta privirea catre el, zicand:
-Nu e nepoliticos, e curiozitate. Nu ma supar, nu multa lume e interesata despre persoana mea. Spuse ea gandindu-se ca ea era in general sociabila, cunostea multe persoane insa nu se dovedeau a fi chiar asa apropiat, singurul in care se putea incredere era Colin.
Isi dadu suturi mintale la gandul ca probabil il plictisea si credea ca face pe victima insa nu era asa. Ea nu il tinea cu forta acolo, daca voia sa plece era liber sa o faca, insa i-ar fi parut rau...ii placea compania lui, chiar daca il cunostea doar de cateva minute. Se ridica de pe patura asezandu-se turceste, zicand:
-Nu strica niciodata un prieten in plus, sau de multe ori doar un nume in plus pe lista. Spune-mi despre tine, Jason..istoria ta, dadu usor absenta din umeri.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|