Thread Closed 
I am nothing without you
16 Jan 2013, 16:18
  • Jason tresari. Isi dori sa ii spuna fetei la ce se referise prin un nume pe o lista. Nu dorea sa se dea superficial, pentru ca, adevarul fie spus, nu era de obicei unul. Doar ca nu putea sa spuna altceva pentru ca nu o cunostea pe Calliope in asemenea masura. Nu stia prea multe despre ea. Dar zambi, fericit sa afle ca nu era deranjata. pe de alta parte, se vazu pus in incurcatura. Nu era nimic interesant de spus despre el... Isi masa barbia, facand rapid un plan in minte.
    " Pai, istoria mea ca individ este momentan lipsita de grandoare. Am un frate mai mic, Ian, care este de asemenea elev la Hogwarts, la Viperini. Si cam atat. Nu am reusit sa cunosc multa lume. Doar colegul de dormitor. E putin mai abstract, ca sa zic asa... Este... aerian. In schimb, m-am nascut in Irlanda. Tata provine dintr-o familie de germani, iar mama este englezoaica. Vezi tu, tata m-a invatat in toti anii astia despre nobletea familiei Richter, mi-a spus povesti despre cat de bogati erau si ce faceau. Doar ca, la un moment dat, cineva s-a avantat, iar acum as putea spune ca neamul e mai mult sau mai putin falimentar. Insa nu regret. Sunt mult mai importante lucrurile la nivel spiritual decat material."
    Ridica din umeri, simtindu-se de parca vorbise prea mult. Se intoarse, zambindu-i tinerei. Era ceva special in legatura cu ea. Isi dadea seama de asta si si-ar fi dorit sa inteleaga odata micul ei secret.
    " Randul tau" spuse, sperand sa dezlege putin din misterul ei.

There's an old voice in my head that's holding me back
[Image: xop5sg.jpg]
Soon it will all be over, buried with our past
Ema's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I am nothing without you - by Jason A. Richter - 16 Jan 2013, 16:18