Thread Closed 
I am nothing without you
16 Jan 2013, 16:32
  • Il asculta cu atentie si se bloca cand auzi numele Ian. De ce ii se parea asa cunoscut? Lasa asta la o parte si se bucura cand auzi ca s-a nascut in Irlanda, din nou isi aminti de Ian. Era prea mare coincidenta, insa nu aflase despre el daca era vrajitor sau Incuiat. Isi lasa gandurile astea la o parte, acum trebuia sa se concentreze pe Jason si ce spunea el, ii se parea destul de interesanta istoria lui. Nu trebuia sa fie din cine stie ce familie regala sau sa fi facut lucruri marete, pentru ea orice detaliu era interesant si important in acelasi timp. Zambi si rase cand il observa cum isi masa barbia, isi amintea de desenele Incuiatilor. Isi puse mainile pe genunchi, stand in pozitie turceasca si isi intoarse privirea spre el, spunand:
    -Pai, te previn de la inceput: nici istoria mea nu e una grandioasa. M-am nascut in Franta, mai exact Paris intr-o familie de vrajitori. M-am nascut pe douazeci august, intr-o noapte furtunoasa de toamna, cel putin asa zice mama. Dupa trei ani de la nasterea mea, s-a nascut si fratele meu Pierre care momentan locuieste in Germania cu sotia lui si doi baieti, pe care ii vizitez din cand in cand. Si la varsta de 11 ani am primit scrisoarea mult asteptata de la Hogwarts unde am fost sortata la Ochi de Soim si iata-ma in prezent. Nu e mare scofala, spuse ea ridicand din umeri.
    - Cat despre istoria ta, mi se pare..interesanta, si in plus nu trebuie sa fii fiul reginei Angliei ca sa ai o istorie grandioasa. Si cred ca il cunosc pe fratele tau, Ian. Daca nu ma insel a fost cu mama ta si cu o prietene de-a ei in vacanta..undeva la ocean si acolo l-am cunoscut.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I am nothing without you - by Calliope A. Dubois - 16 Jan 2013, 16:32