Thread Closed 
I am nothing without you
16 Jan 2013, 17:23
  • Rase. Da, istorie grandioasa sau nu, nu si-ar fi dorit sa fie fiul reginei Angliei. Asta probabil ar fi insemnat sa fie mereu sobru si sa-si bea ceaiul cu degetul mic ridicat. Si probabil ca ar fi trebuit sa aiba un Courgy in loc de o bufnita. Ceea ce nu prea ii convenea. Ackley era tot ce isi dorea. Il ajuta cu corespondenta si era chiar amuzant sa o irite ocazional, facand-o sa se invarteasca in loc dupa o mica recompensa gustoasa.
    " Presupun ca el era. A fost cu mama intr-o vacanta la ocean. Eu am ramas acasa cu altele. Nu prea am avut chef de zvapaiala"
    Ridica din umeri.
    " Asa ca presupun ca cel pe care l-ai intalnit a fost intr-adevar Ian"
    Deci Calliope era din Franta. Foarte frumos. Si de asemenea interesant. Caci era acum la Hogwarts, nu la Beauxbatons. Desi i-ar fi placut sa ajunga pe acolo. Nu din aceleasi motive precum orice alt baiat de varsta sa -frantuzoaicele cu zambete de milioane si pahare de vin in mana- ci mai degraba datorita dorintei de cultura. Francezii aveau anumite principii pe care le respectau cu sfintenie, iar lui i-ar fi placut sa cunoasca mai multe. Zambi.
    " Deci esti matusica deja. Cred ca e fascinant. Recunosc ca nu prea m-am gandit la viitor, dar mai sunt momente in care imi imaginez cum va fi peste ani si ani de zile. Nu stiu... Tu te-ai gandit la o cariera deja?"

There's an old voice in my head that's holding me back
[Image: xop5sg.jpg]
Soon it will all be over, buried with our past
Ema's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I am nothing without you - by Jason A. Richter - 16 Jan 2013, 17:23