|
16 Jan 2013, 17:39
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Da, era matusa inca de pe acum si avea doar 18 ani. Insa fratele ei se insurase la varsta de douazeci si cinci de ani, destul de tanara. Dar daca isi gasise perechea de ce sa nu se casatoreasca? In plus isi facuse o cariere, o facultate si avea tot ce isi dorea, era intradevar fericit.
-Da, fratele meu s-a insurat de tanar. Si nu e chiar fascinant, sunt doi baieti si impotriva mea..e ca si cum ar fi o armata pe mine, rase. Mereu cand mergea in vizita le ducea cate ceva si ii placea sa se joace cu ei, chiar daca iesea ravasita de acolo.
- Oh da, Ian era..destul de plictisit pe acolo, mi-a spus ca nu adora oceanul insa venise de dragul mamei lui. Si, nu m-am gandit la o cariera..scopul meu e sa devin Auror, insa am de muncit pana acolo iar deocamdata nu lucrez niciunde. Nu ma prea gandesc..la viitor, adica deocamdata sa termin la Hogwarts si apoi mai vad. Tu? Era sigura ca soimeanul avea planuri de viitor, parea o persoana stabila si care stia ce voia. Ii placea compania lui, simtea ca se putea desfasura cum voia ea si sa vorbeasca despre orice cu el.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|