Thread Closed 
I am nothing without you
16 Jan 2013, 17:55 (This post was last modified: 17 Jan 2013, 21:17 by Jason A. Richter.)
  • Zambi amuzat. Da, acum nu mai exista niciun dubiu. Ala era cu siguranta Ian.
    Jason se intoarse cu totul spre Calliope, zambind usor. Cand incepu sa vorbeasca, se uita mai degraba in pamant.
    " Nu stiu exact. Nu sunt prea hotarat. Adica... Am atatea variante si atatea lucruri pe care as vrea sa le fac in viata, iar momentan nu ma pot decide asupra unuia dintre ele. Probabil ca voi ajunge intr-un birou, studiind cine stie ce hartogarii. Si mi-ar placea sa fac si asta, desi nu cred ca as rezista prea mult in pasiune"
    Incepu sa rada, probabil sunand ca un nebun. Incerca sa nu se gandeasca.
    " E atat de diferit, stii? Sa ai atatea posibilitati si sa nu stii incotro sa te indrepti fara sa risti sa alegi drumul gresit."
    Soimeanul ridica din umeri si isi ridica privirea, cautand sa intalneasca ochii fetei. Dorea sa afle mai mult de atat. Isi dorea sa afle ceva care l-ar ajuta sa-i faca un cadou candva. Doar asa. Pentru ca i-ar fi placut sa-i faca un cadou.
    " Foc rapid. Care este culoarea ta preferata, care consideri ca este animalul care te reprezinta si anotimpul ce te bucura?"

There's an old voice in my head that's holding me back
[Image: xop5sg.jpg]
Soon it will all be over, buried with our past
Ema's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I am nothing without you - by Jason A. Richter - 16 Jan 2013, 17:55