|
16 Jan 2013, 18:03
(This post was last modified: 16 Jan 2013, 18:04 by Calliope A. Dubois.)
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Avea dreptate, atat de multe variante si niciuna care sa o satisfaca pe deplin. In plus ea nu se gandea tocmai la galeoni cand alegea o slujba ci si sa-i placa ceea ce face, sa fie pasionata.
- Imi place munca la birou, suna bine. In plus te-as vedea acolo, pari genul de persoana stabila pe sine, iar munca la birou ti s-ar potrivi. Dupa parerea mea, cred ca trebuie sa faci ceea ce te pasioneaza si nu ce spun altii, sa faci cu drag munca si efortul care le depui. Isi muta privirea catre el si pentru cateva secunde ramasera asa insa o muta la loc repede, se simtea..ciudat, nu stia de ce. Tresari cand auzi urmatoarea intrebare sau mai bine zis multitudinea de intrebari.
- Uhm, stai stai. Albastru, pisica si...vara. Da cei cu intrebarile astea asa bruste? Spuse ea razand catre el si brusc auzi niste bubuituri si se ridica de acolo tinand bagheta in mana. Simti un aer ciudat in camera, mirosea a..ceva ars si in acelasi timp a scortisoara, cam ca placintele pe care le facea bunica ei in cuptor si uneori le ardea. Usa se bloca brusc si soimenaca inainta spre ea insa era total blocata.
- Grozav.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|