Thread Closed 
I am nothing without you
16 Jan 2013, 18:32 (This post was last modified: 16 Jan 2013, 18:32 by Calliope A. Dubois.)
  • Simti cum frigul ii invada tot corpul pana la cel mai mic os existent. Ceva nu era bine, ori chestia asta era o bataie de joc si era planuita ori chiar se intamplase ceva, asa brusc fara sa aiba vreo legatura nimeni. Isi observa respiratia, ceea ce insemna ca temperatura din camera scazuse ingrozitor de repede si de tare. Isi incheie hanoracul pana in gat, noroc ca era destul de gros si se intoarse spre Jason cand ii puse mana pe umar, dadu afirmativ din cap. Incerca sa deschida usa insa se incinse brusc clanta si retrase repede mana uitandu-se in palma. Avea o arsura de toata frumusetea care nu era o arsura oarecare, era ca..un cerc si inca un cerc mare si tot asa, exact ca o spirala, insa formata din arsura.
    -Nu arde, spuse ea dandu-si seama ca nu o ardea deloc ci mai mult o intepa intr-un fel, dar nimic mai mult. Se intoarse cu totul spre soimean si zise:
    - Ar trebui sa ne caram de aici, haide..stiu o iesire. Spuse ea si il prinse de mana tragandu-l dupa ea pana in fundul gradinii, se oprira in fata unei usi. O deschise si un tunel li se arata in fata. Il simti pe Jason in spatele ei, se simtea in siguranta.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I am nothing without you - by Calliope A. Dubois - 16 Jan 2013, 18:32