|
17 Jan 2013, 17:59
(This post was last modified: 17 Jan 2013, 18:54 by Calliope A. Dubois.)
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Isi simti fiecare vena din corp pulsand, sangele parca accelerase in tot corpul si mintea ei deja era incetosata. Pentru o clipa se opri parca cercetand incaperea coltisor cu coltisor. Tresari cand il auzi pe Jason murmurand "Lumos", iar bagheta lui imediat deveni o sursa de lumina. Insa doar pentru portiunea incat se aflau ei, nu aveau nevoie de mai multa ci macar sa vada pe unde merg. Zambi in sinea ei cand mana lui facu contact cu a ei si la randul ei isi inclesta degetele intr-ale lui. Facu asta in semn ca era bine si ca se simtea mai in siguranta asa. Ii placea compania lui, prezenta lui o linistea si..avea acel ceva special care ii placea la el. Isi indrepta privirea spre a lui cand tanarul vorbi si inghiti in sec.
-Nu, ce? Spuse ea insa in momentul urmator simti cum ceva trece pe langa ea si o facu sa se clinteasca din loc, dar fusese doar pentru cateva secunde. Simtise doar o prezenta in spatele ei.
-Defapt, am simtit-o. Frica deja nu isi mai facuse loc in mintea si in corpul ei, trebuiau sa se gandeasca cum aveau sa iasa de acolo. Isi scoase si ea bagheta din blugi si murmura "Lumos" pentru a avea mai multa lumina, prin fata ei trecu o umbra rapida.
-Ce-a fost asta? Un nod ii se puse in gat, ii facu semn soimeanului sa o urmeze inaintand in tunel, insa cu pasi mici..se auzeau mici bubuituri din diferite parti.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|