Thread Closed 
I am nothing without you
17 Jan 2013, 21:36
  • Nu stia de la cine se auzeau pasii, pareau pasi de..barbat. Adica pasi mai greoi putin si grabiti, nu cutremura pamantul insa Calliope stia..isi dadea seama despre ce fel de persoana era. Pieptul ii era suprasolicitat, simtea cum respiratia ei devenea tot mai sacadata. Isi ridica privirea catre Jason si schita un zambet nevinovat, ii simtea parfumul raspandindu-se in acel coltisor in care se aflau. Nu stia daca inima ii batea tare din cauza lui sau din caua situatiei in care se aflau. Observa ca el era nelinistit si respiratia lui aproape ca se auzea din ce in ce mai tare. Ii puse degetul aratator pe buze facandu-i semn din priviri sa se calmeze, altfel..amandoi o pateau. O silueta care purta o palarie ciudata si era destul de inalt barbatul acela, iar parul blond si tuns scurt iti dadea o imagine sobra. Se opri brusc..si se intoarse pe calcaie uitandu-se in stanga sau in dreapta, Calliope isi scoase capul afara si observa ca terenul era liber.
    - Haide, e liber.. Il prinse de mana si il trase dupa ea mergand in continuare prin tunel pana dadura de o usa. Soimeanca se dadu cativa pasi in spate.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I am nothing without you - by Calliope A. Dubois - 17 Jan 2013, 21:36