Thread Closed 
I am nothing without you
17 Jan 2013, 21:47
  • Isi intoarse automat privirea spre ea atunci cand ii puse aratatorul pe buze. Si, in ciuda conditiilor in care se aflau, nu se putu abtine sa nu fie incantat de pielea ei catifelata si de aroma diafana a acesteia. Zambi sub atingerea ei, calmandu-se.
    Jason o urma intr-o secunda. Se incredea in ea. Stia ca fata nu avea sa-l minta ca drumul nu era liber. Si stia ca nu il va conduce spre o capcana. Stia instinctiv. Inca se gandea aiurea, cand ajunsera la usa. Era brusc prea aiurit, cu capul in nori. Si poate ca nu era cel mai bun moment pentru asta. Jason se uita spre usa si o analiza rapid.
    " Te rog, da-mi voie" sopti el.
    Isi tinu bagheta aproape se se apropie de usa. Asculta cu atentie, insa nu paru sa auda vreun sunet in spatele acesteia. Nicio miscare, nicio vorba... nimic. Isi apropie usor mana libera de clanta, pregatit sa simte caldura. Callie o patise si el nu va permite sa se repete asa ceva. Insa pielea lui nu intampina niciun val de caldura. Inghitind in sec, apuca manerul. Era rece. Rasuci intr-o parte, dar nu se intampla nimic. Rasuci in cealalta si se auzi un click. Se uita la Calliope.
    " La trei. Unu... doi... trei..."
    Si cu asta, Jason impinse usa deschisa, ridicandu-si bagheta si pregatindu-si scuturile pentru orice eventualitate.

There's an old voice in my head that's holding me back
[Image: xop5sg.jpg]
Soon it will all be over, buried with our past
Ema's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I am nothing without you - by Jason A. Richter - 17 Jan 2013, 21:47