Thread Closed 
I am nothing without you
17 Jan 2013, 21:55
  • Il lasa pe Jason sa cerceteze ce era dincolo de usa, nu se auzea niciun zgomot. Poate nu erau in niciun pericol si aveau sa gaseasca ceva calumea, poate iesirea la Hogwarts? Era prea simplu, prea simplu. Si tot ce era simplu ducea la ceva urat, cel putin ea era ghinionista in astea. Inghiti in sec si un nod in stomac ii se puse, asta nu era de bine. Zambi catre soimean cand incepu sa numere si il ajuta sa impinga usa. Isi ridica bagheta ca sa fie pregatita de orice si in momentul in care deschise ochii, caci ii inchise ca sa nu se sperie din prima..in fata lor aparu o cascada imensa, si un peisaj superb.
    -Macar am scapat de tunelul ala, slava Domnului. Spuse ea oftand, soarele dogoritor lumina aceea jungla..sau ce era, o chestie mare si plina de verdeata, impadurita. Isi dadu jos hanoracul prinzandu-l la solduri si se lasa in tricou. Isi puse o mana la ochi din cauza soarelui si una pe sold, cascada se revarsa peste pietre si peste iarba, iar pasarile cantau in voie.
    -Sigur mai e iarna? Rase, insa isi indrepta privirea catre soimean, continuand. Si acum?

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I am nothing without you - by Calliope A. Dubois - 17 Jan 2013, 21:55