Thread Closed 
I am nothing without you
18 Jan 2013, 16:18
  • Clipi derutat cand Calliope il saruta. Asta insemna ca... Stai. Asta sigur nu insemna ca il uraste sau ceva, nu? Din contra, corect? Stia el ca va regreta ziua in care nu citise reviste pentru adolescente.
    Ii raspunse, inchizandu-si ochii si prelungind sarutul, ducandu-si mainile in jurul taliei sale. O stranse la piept, usor, bucurandu-se ca erau acolo, doar ei. Nimic altceva nu mai conta si nimic altceva nu isi avea momentan rostul. Doar acea conexiune exista in gandurile sale. Doar ideea ca poate, in ciuda circumstantelor cam lipsite de romantism, Calliope simtea ceva pentru el. Pentru el, din toata gramada de aratosi ai Hogwarts-ului.
    Cand clipa de extaz se termina, Jason nu-si deschise ochii. Doar zambi, preferand sa nu se departeze de Soimeanca, si isi odihni usor fruntea de crestetul capului ei. Ramasera asa o clipa indelungata, intr-o armonie aproape perfecta, intr-o liniste zguduita de focul fiecaruia. Si chiar daca totul clocotea in interiorul lui, Jason parea cat se poate de calm. Pufni usor.
    " Sa inteleg ca nu am facut-o de oaie?" intreba in soapta, glumind.

There's an old voice in my head that's holding me back
[Image: xop5sg.jpg]
Soon it will all be over, buried with our past
Ema's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I am nothing without you - by Jason A. Richter - 18 Jan 2013, 16:18