|
18 Jan 2013, 21:19
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Probabil ca nu se aflau in cel mai favorabil mod sa isi spuna asta, insa era un peisaj superb iar ei doi il completau perfect. De prima data cand el intrase pe usa, iar ea se impiedicase ca o aiurita ce era simtise ca totul avea sa se schimbe. Avea acele presimtiri cand se intalnea cu cineva, parca vedea in viitor ce avea sa se intample sau mai bine zis simtea. Unele persoane oricat ar fi vrut nu ii intrau in gratii, nu ii agreea nici cum. Insa ea nu avea nevoie de multi prieteni si..prosti, ci mai bine putini si buni. Nu era genul sociabila cu toata lumea, insa incerca sa se inteleaga cu toti.
Simti caldura corpului care o emana Jason si aproape ca ramase fara rasuflare cand acesta se desprinse de ea, ochii ei radiau de bucurie. Isi musca buza inferioara simtind inca gustul buzelor lui pe ale ei. Isi aminti brusc ca trebuiau sa iasa de acolo, insa cinci minute de relaxare nu le stricasera. Rase cand il auzi " sa inteleg ca nu am facut-o de oaie?"...
-Nu, stai linistit. Spuse ea si ii facu cu ochiul desprinzandu-se usor din bratele lui. Il prinse e mana si apoi se uita incotro sa o ia: Pe unde o luam?
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|