Thread Closed 
I am nothing without you
18 Jan 2013, 22:15
  • Il analiza pe barbatul acela din cap pana in picioare, era inalt, cu o roba lunga si neagra pe el, cu parul scurt si blond iar ochii albastri contrastau cu tinuta lui. Arata bine, insa dupa expresia fetei parea un misel si jumatate. Era sigura ca era aici cu un scop.
    - Eu ce doresc? Mai bine zis ce doriti voi, va aflati pe teritoriul meu. Si va asigur ca nu imi place ca cineva sa-mi invadeze teritoriul, v-am auzi si cand ati fost in tunel. Spuse el mandru de faptul ca era mai superior decat ei, insa nu era deloc. Poate ca detinea locul asta insa asta nu-l facea mai special.
    -Spune-ne cum sa plecam si o facem. Murmura Calliope insa cu privirea in alta parte, nu il putea privi in ochi. Avea acel ceva care te facea sa te ingrozesti, sau sa nu te poti uita in ochii lui.
    - Oh nu, odata ce ati pasit aici nu mai puteti iesi..decat morti, rase malefic. Doi dintre barbatii care il ajutau ii prinsera pe Calliope si pe Jason si ii imobilizasera cu mainile la spate iar soimeanca se zbatu zicand un "lasa-ma"!
    - Degeaba te zbati, sunt roboti..nu aveti cum sa scapati din mainile lor. Ducetii si legatii. Dadu el ordin iar barbatii dadura din cap, in cateva clipe amandoi erau legati de un copac, soimeanca de o parte si Jason de alta. Ramasera singuri cateva clipe, Calliope se zbatu insa in zadar.
    - La naiba, injura ea printre dinti.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I am nothing without you - by Calliope A. Dubois - 18 Jan 2013, 22:15