Thread Closed 
I am nothing without you
18 Jan 2013, 23:16
  • Isi simti incheieturile suprasolicitate si la fel si corpul. Funiile alea o strangeau peste talie si era sigura ca ii facusera rana la cat se tot foise. Insa norocul ei ca picioarele nu erau legate si le putea folosi in favoarea lor. Isi indrepta privirea in sus, observa cateva crengi care stateau sa cada si deja o apuca frica. Isi scutura capul ca sa-si de-a cateva fire blonde din ochi si apoi asculta cu atentie ce zise Jason.
    - Da...daca jumate intreaga e bine, atunci da. Incerca sa invioreze putin atmosfera insa nu ii iesise. Isi musca buza inferioara rugandu-se ca soimeanul sa foloseasca briceagul ala odata insa il scapase direct in dreptul picioarelor ei. Si le aduna si il prinse apoi il arunca in sus acesta cazand exact langa mainile ei, altfel ar fi picat altundeva si ar fi ranit-o.
    - Bine, avem cam..o singura incercare. Spuse ea si prinse briceagul intre doua degete si taiase funia imediat, se dezlega rapid si apoi il dezlega si pe Jason uitandu-se la el daca era ranit.
    - Esti bine? Spuse ea uitandu-se apoi in stanga si in dreapta, isi lua hanoracul si sterse una dintre incheieturi de sange strangand o bucata din el in jurul incheieturii.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I am nothing without you - by Calliope A. Dubois - 18 Jan 2013, 23:16