Thread Closed 
I am nothing without you
20 Jan 2013, 14:58
  • Jason isi cauta buzunarele, scotand bagheta lui negricioasa. Aproape ca rasufla usurat la vederea ei. Era un semn ca inca o avea -sau cel putin asa ii placea sa creada. Orice ajuta psihicul era bine venit, fie ca era sau nu adevarat.
    Baiatul se lasa sa alunece la baza celuilalt copac, putand sa se afle fata in fata cu Calliope. Acum era timpul sa-si faca un plan. Acum era momentul in care trebuiau sa se gandeasca la cat mai multe variante posibile si sa se ocupe de mai toate aspectele.
    Primul lucru: cine era ciudatelul cu robotei? Jason se stramba, ferm convins ca era mai bine sa treaca la urmatoarea cerinta, dar nu inainte de a-i raspunde la intrebare Calliopei.
    " Nu stiu... Nu am dusmani. Sau cel putin asa credeam. Doar ca acum... Nu pot sa-mi explic. Nu inteleg de ce ar avea cineva un asa loc undeva unde se poate ajunge din Hogwarts. Si nu stiu daca personalul scolii stie de existenta lui"
    Era destul de sigur ca, daca ar fi stiut cineva, s-ar fi luat masuri ca evenimentele nefericite ca acestea sa nu se intample vreodata.
    " Daca folosim o vraja de ghidare? Poate reusim sa gasim o iesire."

There's an old voice in my head that's holding me back
[Image: xop5sg.jpg]
Soon it will all be over, buried with our past
Ema's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I am nothing without you - by Jason A. Richter - 20 Jan 2013, 14:58