Thread Closed 
I am nothing without you
20 Jan 2013, 15:05
  • Calliope il asculta cu atentie, fiecare cuvintel ii capta atentia. Ii placea vocea lui, o linistea. Insa isi scutura rapid capul ca sa isi revina din transa si din visare. O cale, o vraja de ghidare. Bun, era un bun inceput pana acuma.
    - Buna idee, o vraja ne-ar ajuta. Spuse ea si se ridica de acolo facandu-i semn cu ajutorul baghetei sa gaseasca o vraja. Nu stia unde aveau sa ii ghideze insa ar fi facut orice sa scape de acolo, auzi pasi din nou.
    - Cautatii peste tot..si in gaura de sarpe! Asta sigur era tipul care detinea aceasta jungla, asa ca soimeanca se lasa imediat in jos uitandu-se inspre partea aceea. Robotii o luasera in parte opusa iar barbatul se facu nevazut. Acum era timpul sa treaca la actiune.
    - Haide, repede..pana nu se intorc si cine stie ce ne mai fac. Deja gandul asta o speria, soarele se bagase in nori. Curand avea sa fie noapte, frigul se instalase peste jungla imediat. Calliope isi lua hanoracul pe ea inchizandu-l bine pana in gat, isi freca mainile de brate ca sa se incalzeasca.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I am nothing without you - by Calliope A. Dubois - 20 Jan 2013, 15:05