|
20 Jan 2013, 18:49
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Zambi cand ii simti mana lui dupa talia ei si caldura emanata de el. Insa isi concentra apoi atentia spre bagheta care ii ghida. Sagetile ce ii ghidau erau destul de mari incat sa fie vazute din departare, iar Calliope se temea sa nu ii descopere barbatul acela. Ajunsera pe malul raului si brusc vraja nu mai functiona. Asta insemna ca ori ajunsesera la destinatie or ramasesera "fara baterie", una din doua. Insa se pare ca era prima varianta, ceea ce o facu pe soimeanca sa surada si sa se bucure ca in sfarsit aveau sa ajunga acasa. Sase ore stand acolo in jungla aceea ii fusesera indeajuns incat sa vrea sa stea o luna la pat. Pe piatra erau scrise niste ruine, in limba straveche. Stia limba straveche insa nu le putea deslusi, brusc simti cum jungla disparu din peisaj iar ea facu contact cu pamantul imediat. Se ridica de acolo scuturandu-se pe haine si privi in jur, ajunsesera in Camera Necesitatii. Zambi, apoi se intoarse spre Jason care era inca jos. Facu pasi pana ajunse in dreptul lui si ii dadu mana sa-l ajute sa se ridice, zicand:
- Cred ca sase ore petrecute in jungla, ma fac sa cred ca o luna de stat in pat e putin.Rase.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|