Thread Closed 
I am nothing without you
20 Jan 2013, 19:19
  • Clipi, realizand ca era cam timpul sa se ridice de acolo. Cu totul. Prinse mana Calliopei, insa se ocupa sa nu o traga inapoi, de teama ca ar putea sa o loveasca. Rase cand o auzi.
    " O luna? Poate un an. Eu zic sa vorbim cu cineva pentru niste scutiri medicale sau ceva. Poate reusim sa ne sechestram in Turn. Sa stam acolo pana ne uita lumea" glumi.
    O tinu usor de dupa umeri, simtindu-i fragilitatea sub maini. Callie era un suflet minunat si isi daduse seama de asta dupa toate cele sase ore din jungla. In alte conditii, ar fi regretat fiecare minut pe care il pierduse in povestea asta, insa asa era si fericit, deoarece reusise sa petreaca ceva timp cu ea. I-ar fi placut sa repete experienta. Dar fara roboti si nebuni cu palarii de data asta. De astia era satul.
    " Ce spui de un ceai cald in fata semineului din camera de zi?" o intreba, intorcandu-si fata spre ea pentru a-i zambi.
    Camera Necesitatii fusese un loc extraordinar, iar lui i-ar fi placut sa revina. De fapt, era destul de convins ca avea sa revina. Nu avea sa lase secretele Hogwarts-ului sa-i scape.
    Se apleca usor pentru a-i saruta crestetul capului si a o avea mai aproape. Callie era calmantul, oaza de liniste si fericirea lui.

There's an old voice in my head that's holding me back
[Image: xop5sg.jpg]
Soon it will all be over, buried with our past
Ema's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I am nothing without you - by Jason A. Richter - 20 Jan 2013, 19:19