Discutzii la masa
|
25 Jul 2008, 17:13
|||
|
|||
Harry si Neville isi intoarsera de-odata privirea catre Dumbledore. Se uitau dupa Ginny.
Nereida il urma nepasatoare pe Dumbledore la masa profesorilor. "Oare ce vrea?" se gandea ea. "Ahh...Bun. Fetelor, v-am adus pana aici sa va prezint profesoara de Divinatii. Sybil Trelawney. Din scrisorile parintilor vostrii aveti aptitudini extraordinare la asa ceva. Ma gandeam sa aprofundati aceasta minunata stiinta cu doamna profesoara. Ce ziceti? Casele voastre vor primi punce in plus pentru asta." Ginny se uita mirata la Ada apoi la Nereida. "Mie imi convine atata timp cat nu am tema in plus." zise Ada Nereida si Ginny o aprobara. "Minunat! Intr-adevar minunat. Aveti dar fetele mele..." spuse Trelawney cu o voce care o facea sa para putin...ei..putin dusa cu pluta. O mana se aseza pe umarul Nereidei. Ginny se albi la fata. Era Plesneala. "Domnisoara Nereida...pot avea un cuvant in privat?" "D-da...desigur" zise Nereida si il urma pe Plesneala in Sala Trofeelor. Ginny si Ada schimbara priviri curioase. "Ce ii trebuie?" Intreba Ginny "Sampon pentru paru lui slinos probabil" raspunse Ada si incepu sa rada cu pofta. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O masa copioasa | Jack Lionheart | 9 | 2,502 |
25 Jul 2011, 10:36 Last Post: Ema Snow |
|
La masa Cercetasilor | Rebecca D. Black | 1 | 1,136 |
18 Jul 2011, 23:27 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
La masa cu Ochii-de-Soim | Serena van der Woodsen | 5 | 1,874 |