A unexpected events
|
01 Feb 2013, 23:33
|||
|
|||
Incepu sa chicoteasca usor in timp ce se uita la James iar dupa privirea se muta la fontoma. Asculta cu atentie provocarea iar dupa se uita la zambetul de pe fata lui James. Se pare ca baiatul era foarte mandra de el insusi. Peeves inghitii in sec dar se ridica si merse pana la fantoma din colt, care era tare draguta chiar daca era moarta desigur. Na, cine spunea ca nu exista relatii intre fantome? Peeves incepea sa fie un exemplu pentru toti, deja incepea sa faca confesiuni. Fantoma plutii pana la fata si inghitii din nou in sec in timp ce facu usor cu mana. Fantoma cealalta se uita la el si zambii dragut.
- Mmmm....am venit la tine pentru ca....mmmm. Adica, pai nici nu prea stiu ce trebuie sa zic. Vezi tu, ma jucam cu cei doi soimi de acolo adevar si provocare si na nu pot sa refuz provocarea adica na intelegi. Dar ma rog, acum trebuie sa iti zic ce cred despre tine si... Imi place mult de tine, esti foarte draguta, spuse aceasta zambind timid Fantoma il saruta pe Peeves pe obraz si aceatsa se inrosii tot, daca se poate numii asa si ajunse inapoi acolo. Irine invartii ea sticla si zambii cand vazu ca aceasta cazu pe Peeves si James din nou. Acum se putea razbuna desigur si deabia astepta. Rase usor cand se uita la Peeves iar dupa il privii pe James. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|