Discutzii la masa
|
25 Jul 2008, 17:27
|||
|
|||
Ooc: Ginny P ma va omori pentru ce voi scrie, probabil, dar get a life
"Auzi Ada, amuh Neville pleca.. ma duc la masa sa..." "Gen`!!" se auzi Neville. O prinse pe Ginny de mana si ii zambi. "Hei, ne intalnim mai tarziu, dap?" "Sigur!" Ginny isi elibera delicat mana din stransoarea lui Neville. "Ginny, nu trebuia sa.." spuse cineva din spatele ei. "Nu, nu trebuia, Harry" spuse Ginny simplu, fara sa'i arunce vreo privire brunetului. Ada chicotea la vreo doi metri distanta. "Esti cautata, girl xD" "Las'o balta xD Hai la masa! Vreau haleala! Nu am mancat bine si eram socata pana mi'a spus Dumbly k trebuia DOAR sa o cunosc pe profa aia ciudata!" "Spre ce masa?" zambi Ada.' "Huffly mei, de cand n'am mai trecut pe'akolo.. aahm de azi dimineata, ma rog.." "Hey!" HermioneGranger isi facu aparitia si le imbratisa pe Ginny si Ada. "Abia acum venisi la masa?" intreba Ada. "Da si mii foame xD mai mancati?" Fetele isi croira drum spre masa Astropufilor. Ginny le sauta pe Avril si Iris, colegele sale de casa, apoi se aseza alaturi de HermioneGranger si Ada in fata unor farfurii goale. Pastrara un loc liber pentru Nereida. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O masa copioasa | Jack Lionheart | 9 | 2,502 |
25 Jul 2011, 10:36 Last Post: Ema Snow |
|
La masa Cercetasilor | Rebecca D. Black | 1 | 1,136 |
18 Jul 2011, 23:27 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
La masa cu Ochii-de-Soim | Serena van der Woodsen | 5 | 1,874 |