Discutzii la masa
|
25 Jul 2008, 17:52
|||
|
|||
In camera trofeelor, Nereida astepta ca Plesneala sa ii zica ce vrea.
"Domnisoara Devon...tatal dumneavoastra m-a rugat sa am grija si sa va supraveghez. Cercul de prieteni nu este tocmai cel optim. Ar trebui sa cautati niste prieteni Viperini." "Ce legatura are? Imi aleg singura prietenii....multumesc pentru grija." "Fie...daca aveti o problema...stiti unde e biroul meu." spuse Plesneala si iesi din sala. Nereida se indrepta catre masa unde era si Ginny. Dar Harry o prinse de mana si o baga inapoi in sala trofeelor, inchizand usa dupa el. "Ce naiba crezi ca faci Potter?" "Am nevoie de ajutorul tau" zise el disperat "Fa ceva ca Ginny sa nu se vada cu Neville diseara...Orice!" Nereidei ii veni o idee si zambi malefic. "Orice?" Intreba ea. "Da!" "Bine....fie. Acum pot sa plec?" intreba Nereida pe un ton rece. "Da...sccuze" La masa, Ginny ii zambi in timp ce manca. "Ce ai stat atata? Ce vroia Plesneala?" "Tampenii....nu conteaza. Unde e Neville?" intreba Nereida uitandu-se prin sala. "Cred ca e la Ierbologie...zicea ceva ca...Hey! Unde pleci?" Dar Nereida nu mai raspunse ci pleca rapid dupa Neville. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O masa copioasa | Jack Lionheart | 9 | 2,502 |
25 Jul 2011, 10:36 Last Post: Ema Snow |
|
La masa Cercetasilor | Rebecca D. Black | 1 | 1,136 |
18 Jul 2011, 23:27 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
La masa cu Ochii-de-Soim | Serena van der Woodsen | 5 | 1,874 |