|
|
03 Feb 2013, 01:04
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
Freyja tresari scurt cand auzi vocea lui Hawkeye, insa se calma rapid. Il privi cum se aseaza langa ea, si zambi, lasandu-l pe Fluffly s-o muste de deget. Pentur un pui, avea dintii destul de ascutiti, insa nu intr-atat incat sa-i faca o rana.
"Hei", raspunse ea, privind amuzata mancarea din mana lui.
Uitase sa-i spuna. De fapt, crezuse ca el stia deja, asa ca nu se gandise ca mai trebuia sa formuleze si in fraze.
"Hawk, stii ca...ei au mancare. Globul asta. Pare mic, insa in realitate, adica in interior, e ca o vale mare, cam cat 10 turnuri Eiffel puse pe orizontala. Iar imprejurimile imita o padure, cu tot cu animale. Asa ca au destul mancare, insa apreciez gestul"
Freyja nu mai vorbise cu Colin din acea zi cand se intalnise cu el si cu piratul. Iar atunci nu prea apucasera sa-si spuna mare lucru.
"Desi cred ca la cat sunt de pofticiosi, au mancat tot ce le-ai adus."
Incerca sa vorbeasca despre lucruri de suprafata pentru a nu ajunge la chestii sentimentale sau care nu isi aveau rostul. Pentru ca acum chiar nu isi aveau rostul. Chiar daca Freyja il placea acum pe Ian, tot nu uitase de Colin, insa trecea peste el, pentru a nu-i face pe unul dintre ei, si chiar si pe ea, sa sufere.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|