|
|
04 Feb 2013, 21:32
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Hawkeye isi fixa privirea pe cei trei si zambin firav, dar entuziasmat spre ei. Era o experienta ciudata, pe care nu si-o putea explica. Simtea un strop de mandrie de fiecare data cand ii vedea intinzandu-si aripile sau arcuindu-si gaturile. Iar el nu avea niciun merit si niciun drept sa simta asta; erau dragonii Freyjei si ea fusese cea care le purtase de grija.
Se apuca sa imparta mancarea in trei, cat mai corect si cinstit posibil. In timp ce mainile lui lucrau, atentia ii era indreptata spre Viperina.
Fusese la Sanctuar. Foarte bine. Hawk se simtea relaxat sa auda asta. Banuia cat de drag ii era locul Freyjei, asa ca nu vedea nimic rau in asta. Din contra. Si oricum, Dawn Snow, care lucra acolo, incercase de multe ori sa-l convinga sa vina intr-o vizita. Ingheta usor cand veni vorba de gheare, de lupi si de un spiridus de casa pe nume Koll. Cum de se intamplase asta? Parca Sanctuarul Dragonilor era un loc sigur? Ingheta in mijlocul actiunii si isi intoarse cu seriozitate privirea spre ea.
" Spune-mi te rog ca nu ai devenit o tinta" murmura el pe o voce grava.
Gandurile i se intunecara, in minte formandu-i-se tot soiul de scenarii. Nu avea sa permita un dezastru. Se simtea cumva dator sa impiedice orice de genu'. Realiza brusc faptul ca risca sa schimbe intreaga atmosfera, asa ca se forta sa zambeasca, schimband subiectul.
" Cine-i norocosul?" intreba vesel, amuzat, observand roseala din obrajii fetei. " Vezi? Ti-am zis eu ca nu are rost sa-ti pierzi timpul cu mine"
De data asta zambi cu adevarat.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|