|
|
09 Feb 2013, 18:55
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Hawkeye se uita in jos, de parca ar gasi solutia scrisa undeva in pamant. Guillaume Devereux. Numele nu ii spunea nimic, dar, pe de alta parte, era si normal. El nu era la Hogwarts acum vreo opt ani. Insa altii l-ar putea cunoaste... Ivy? Stai asa... Soimeanul se incrunta iar. Din cine stie ce motiv, nu ii convenea ca Ivy sa stea pe langa cineva ce 'tintea' spre dragoni. Un inamic si un aliat nu dau niciodata bine daca ii alaturi. Lasa gandul sa alunece si isi readuse atentia spre Freyja.
Nu, cu siguranta ea nu putea sa se duca la Devereux acasa si sa-l faca sa vorbeasca. El, pe de alta parte... Nu, era stupid ce gandea. Asta nu era o treaba cu doua fete. Avea nevoie de o strategie si ceva resurse. Si ar putea sa faca asta, atata timp cat apeleaza la persoanele potrivite. Dar cumva, trebuia sa explice situatia fara a pomeni de dragoni. O sa fie putin dificil, dar nu imposibil. Mai multe planuri incepeau deja sa i se formeze in minte.
Colin ofta, simtindu-se mai batran cu cinci ani. Isi inchise ochii si isi masa tamplele cu degetele.
" Oh, Freys, stiu exact cum functioneaza genul asta de persoane. Si nu sunt de incredere. Sa nu te bazezi niciodata pe actiunile lor. Prima si ultima oara cand eu am facut asta a iesit urat. Oricum... "
Ce putea sa vrea cineva intr-o asemenea pozitie? Dominanta? Putere? Demonstratii?
" Pentru inceput, ar trebui sa vedem cum facem in asa fel incat dragonii sa aiba parte de cele mai bune protectii"
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|