|
21 Feb 2013, 21:04
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
Freyja il privi interesata pe Colin. Ea niciodata nu reusise sa faca o vraja de deziluzionare buna, oricat de mult ar fi incercat. Vraja lui Colin, desi nu era perfecta, era indeajuns de buna.
"Stai linistit, sunt sigura ca o sa fie bine", raspunse ea, asezandu-si picioarele turceste.
Probabil ca pentur altii podeaua era rece, insa pentru ea era perfecta. Dragonul de gheata, care nu suporta decat caldura flacarilor dragonilor. Insa atat. Restul era insuportabil.
Freyja fu desprinsa din gandurile sale de gestul lui Colin, pe care nu il intelese la inceput. De ce ii dadea ei bratara lui? Era putin confuza, insa realiza imediat. Era un fel de ii spune ca acum nu mai pot fi secrete intre ei. Pentru ca deja trecusera de faza de inceput. Socata si miscata in acelasi timp, Freyja lua bratara cu o mana tremuranda, simtindu-si ochii uzi. Clipi des, incercand sa alunge lacrimile, pentru a nu parea atat de prostuta in fata lui, si ii zambi lui Hawkeye, intrebandu-se ce ar fi putut sa-i ofere ea.
"Este foarte frumoasa. Nici nu stii cat inseamna pentru mine"
Colin era primul ei prieten pe care si-l facuse la Hogwarts, si de fapt, primul prieten pe care si-l facuse singura, fara sa-i faca nimeni prezentarile, cum se intamplase cu Lexie sau India, devenita acum Isolde.
Isi puse bratara la incheietura mainii stangi, apoi isi scoase un lantisor de argint, pe care-l purta la gat, cu un pandativ in forma de dragon.
"Il am de mult timp, nici nu mai stiu de cand. Probabil ca de cand ma stiu"replica ea, oferindu-i-l impreuna cu un zambet timid.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|