Dawn of the Dragons
24 Feb 2013, 23:31
  • Avea in minte un subiect pe care Freyja il evitase la inceput. Si tocmai se gandea daca are rost sa isi incerce iar norocul atunci cand intrebarea Viperinei il pocni. Casca ochii, iar mainile ii picara instantaneu, de parca ar fi murit atunci si acolo. Muschii i se blocara pentru un scurt moment, insa revenira iar in controlul sau. Hawk profita numai pentru a-si prinde fruntea in palme, desi ii aparu un zambet amuzat pe buze.
    " Oh, dramatic" sopti, apoi se decise ca nu e momentul pentru a se ascunde. Asa ca isi ridica barbia, isi indrepta spatele si se uita inainte cu un soi ciudat de emotie prinsa in expresia fetei.
    " Presupun ca o duc bine. Nu prea m-am mai ocupat de subiect in ultima vreme. Am avut mici... probleme"
    Mici nu era cea mai potrivita descriere, insa era multumitoare in conditiile date.
    Hawkeye isi lasa privirea sa alunece spre Freyja si isi arcui serios o spranceana. Doar nu credea ca scapa, nu?
    " Mi-esti datoare cu un raspuns, Guðríðr" Astepta o clipa reactia fetei, apoi lasa un zambet calm sa i se ridice pe buze. " Cine-i norocosul?"
    Ii dadu un cot, incercand sa puna cat mai putina forta posibila.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Dawn of the Dragons - by Colin Hawkeye Rovson - 02 Feb 2013, 23:21
RE: Dawn of the Dragons - by Colin Hawkeye Rovson - 24 Feb 2013, 23:31

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Before the dawn. Evelyn Steel 26 5,909 06 Sep 2011, 00:08
Last Post: Evelyn Steel