Saluut!
M-am bucurat super mult cand am vazut forumul redeschis si zilele astea mi-au trecut cateva idei prin minte pentru ce am putea aduce nou. Posibil sa fie deja existente unele lucruri sub o oarecare forma sau alta, dar poate unele le-am putea implenta ca sa facem forumul si mai interesant.
- am putea face intrebari noi pentru sortare si sa incercam sa le realizam foarte putin previzibile, sa fii sortat acolo unde chiar te potrivesti, nu in casa in care iti doresti sa fii;
- tot legat de sortare. ar fi fain ca in momentul in care un user ar avea variante egale pentru doua case sa i se ofere posibilitatea sa aleaga (cum a putut si Harry sa aleaga intre Cercetasi si Viperini);
- sa se faca un topic (sub forma de lista alfabetica sau ceva in care sa fie usor de cautat) in care fiecare user sa isi treaca personajul pe care il foloseste ca avatar si userii noi sa verifice acolo inainte sa isi aleaga actorul/actrita;
- ar fi fain sa nu mai aiba legatura numarul de postari cu trecerea in anul urmator de studiu si sa se stabileasca un anumit numar de luni de activitate pentru asta;
- adultii au slujbe si primesc galeoni lunar. Pentru elevi m-am gandit sa li se atribuie lunar o suma fixa de galeoni primiti cumva din partea parintilor/rudelor ca sa aiba si ei o sursa de venit;
- sa primeasca si sefii de casa salarii;
- sa stabilim Perfecti in fiecare luna si sa fie cel mai activ membru de la casa respectiva;
- sa platim mai multi membri domeniul. Nu mi se pare normal sa il plateasca doar Alex. Nu obligam pe nimeni, cine vrea contribuie, cine nu, nu.
Sorry for the long post!
Sper sa vi se para utile unele lucruri si poate le si punem in aplicare.