In vacanta
|
21 Aug 2008, 19:24
|||
|
|||
OOC: continuati si voi ^_^
BIC: "Bunico, iar ai lasat geamul deschis !...Grr.." Viata in casa bunicilor nu era deloc usoara, mai ales cand acestia au pretentia sa mai vrei cursuri de balet, ca la varsta de 7 ani. Desi e mult mai bine decat sa ai o pereche de unchi enervanti si un var supraponderal pe cap... "Julia, ai uitat ca avem site la geamuri?.." "Ma rog...bunico, mi-ai zis ca Harry mi-a trimis o scrisoare azi-dimineata, spunand ca va veni aici..." "Pai, suna-l, scumpo.." "Bunico...n-are telefon, ai uitat?" Julia dadu din cap ferm si parasi canapeaua din sufrageria cu miros pregnant de levantica. "Imi poti da scrisoarea, te rog?..." zise ea doamnei Evans, care pasi tremurand pe tocurile ei spre dormitor, luand o fasie de pergament si dand-o Juliei. Fata parcurse textul dintr-o privire, furioasa... Draga Julia, Ce-ai facut in vacanta? Ron ne-a invitat pe mine, pe Hermione si pe Ginny Weasley in Vizuina, unde ne-am intalnit cu multi alti elevi de la Hogwarts. Doamna Weasley e extrem de ospitaliera... Imagineaza-ti, toti a trebuit sa dormim in putine paturi, eu dormind cu Hermione si Ginny. Noroc ca fetele sunt ceva mai slabe... de cand sunt aici, m-am ingrasat groaznic, insa Ginny imi spune continuu ca arat bine. Oricum, am planuit cu Ron sa venim acolo pe maturi, caci nu am avut curajul sa-l intrebam pe tatal lui daca ne imprumuta masina...intelegi tu... cred ca vom putea ajunge in decursul zilei de azi; chiar imi doresc sa-mi intalnesc bunicii. (Desi, daca stau sa ma gandesc mai bine, cred ca vom utiliza Polen Zvrr). Oricum, ne distram de minune pe-aici, si vrem sa mutam petrecerea chiar acolo. PS: Hermione m-a pus sa-ti transmit ca e foarte curioasa ce-ai mai facut in vacanta. Scuz-o, e entuziasmata. Cu drag, Harry "Mda.. intr-adevar, sunteti nerabdatori.." mormai Julia mototolind scrisoarea si aruncand-o pe jos cu un oftat. "DOAMNE, JULIA, CE AI FACUT? DE CAND SCOATE ZGOMOTE HORNUL?!" [continuati voi, va rog ![]() ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
In vacanta - by Julia Lilith Potter - 21 Aug 2008, 19:24
Re: In vacanta - by Cheyenne Laurette - 21 Aug 2008, 23:23
Re: In vacanta - by Ada McNair - 22 Aug 2008, 13:19
Re: In vacanta - by Cheyenne Laurette - 22 Aug 2008, 13:37
Re: In vacanta - by Ginny Malfoy - 22 Aug 2008, 16:01
Re: In vacanta - by Cheyenne Laurette - 22 Aug 2008, 23:43
|
Possibly Related Threads… | |||||